Weinig bekende feiten over laser ontharing.Daar is nauwelijks sprake betreffende pijn na een verzorging, een huid kan hooguit hetgeen gevoelig aanvoelen. Bezit u dan ook toch last, vervolgens kan u ons paracetamol nemen ofwel ons koude kompres op de behandelde plaats leggen.

Een optimaal uitkomst over een permanente ontharing bestaan gemiddeld zes tot acht behandelingen nodig. Tussen iedere verzorging kan zijn een tijd van twee maanden benodigd om een haren aangaande een rustfase tot een groeifase te doen gaan.

Een afwisseling vanwege bovengenoemde ontharingslasers is afhankelijk van de huidskleur, huidtype, mate van overbeharing en met welk lichaamsdeel er behandeld moet worden. Een verzorging met de Soprano Duide Laser mag over enkele seconden op een bovenlip tot 8 minuten duren voor uw gehele rug.

Deze laser is geschikt vanwege ieder huidtype, tevens voor mensen met ons getinte huid ofwel indien een huid gebruind kan zijn door zonlicht. In het laatste geval gaat voor een Soprano Diode Laser SHR gekozen worden.

De verzorging vervaardigd behandeling over laserlicht het via een haarkleurstof melanine wordt geabsorbeerd. Dit beschadigt de haarwortel, waardoor een haar na verscheidene behandelingen ook niet verdere terug groeit. De huid wordt tijdens de laserontharing behandeling ook niet gespleten.

En daar juist een melanine dit laserlicht absorbeert, werkt deze werkwijze effectiever bij lieden betreffende donkerbruin of zwart hoofdhaar. Met onze Nd: YAG-Laser kan zijn de verzorging met een donkere huid meer info wel geoorloofd.

Vanwege een laserontharing behandeling kunt u dan ook de haartjes in dit behandelgebied scheren. Zo zal de warmte die vrijkomt meteen tot de haarwortels, wat een verzorging het meeste efficiã«nt vormt. Tracht zo relaxed geoorloofd de treatment in te kunnen. U dan ook merkt dan minder met het prikkelende gevoel.

Voor elke verzorging geraken haarzakjes verslapt en vernietigd. Na gemiddeld drie tot vier behandelingen worden echte resultaten herkenbaar omdat ‘kale’ plaatsen op een huid voortkomen.

Voor AJ Skin Clinic wordt het laser ontharen op een betrouwbare methode aangeboden. Daarom mag deze geraken gebruikt voor al die huidtypen, aangaande gehele lichte tot gehele getinte huidtypen (huidtype I tot huidtype VI).

Nu kan zijn het de ideale tijd om te starten betreffende deze sessie aangaande Elos ontharingsbehandelingen. Zo raakt u nog voor een zomertijd betreffende uw ongewenste haargroei af. Ingeval u die maand begint, dan ontvangt u dan ook 20% korting op de gehele kuur. Laserontharing is exclusief uitgevoerd door

Daar is zorg besteed aan eventuele risico’s en bijwerkingen. De arts informeert tot de gezondheidstoestand en uw medische afkomst. U heeft tijd om al die vragen die u dan ook bezit te stellen en de verwachtingspatroon toe te lichten. Na het bekijken betreffende de huid, adviseert de huidtherapeute een aantal laserbehandelingen en ontvangt u dan ook een nauwkeurig kostenoverzicht.

De ogen geraken gedurende de operatie beschermd met een bijzondere bril. Afhankelijk betreffende dit gebied dat behandeld wordt, duurt een treatment tien minuten tot ons uur.

Om een juiste treatment in uitstekende omstandigheid uit te mogen voeren, is ons intakegesprek betreffende belang. Acura Geneeskundig Centrum bezit klinieken in Amsterdam en Weert daar waar u dan ook voor een allereerste consult van harte welkom raakt. Tijdens dit gesprek wordt een techniek aangaande een laserontharing treatment besproken.

Dit is mogelijk dat indien u aanvullend verzekerd raakt, laserontharing vergoed wordt. Het is afhankelijk betreffende de zorgverzekeraar en de polis. We raden aan u dan ook aanraking op te nemen betreffende een zorgverzekeraar en u te laten informeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *